Actualiteit
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Auteurslezing Guy Didelez

Elk jaar krijgen we op SJB bezoek van een jeugdauteur. Dit jaar was het de beurt aan Guy Didelez. Wat me het eerste opviel, was zijn enorme stapel boeken die hij bij had. Hij had dan ook heel wat te vertellen. Voor elke soort lezer heeft hij wel een boek geschreven… Volgens mij heeft die man een enorm rijke fantasie. Ik was erg onder de indruk van zijn spannende boeken. Vooral “Raspoetin” en “Raspoetin duikt weer op” lieten een diepe indruk na. Deze boeken wil ik met alle plezier lezen voor mijn opdracht van Nederlands. 

“Gebroken glimlach” is een boek dat vooral bij de meisjes van de klas in de smaak viel. Toch knap dat deze schrijver ook actuele en waargebeurde verhalen durft te schrijven. Ook een opvallend weetje is dat heel wat covers getekend werden door de oudste zoon van Didelez.
De 2 lesuurtjes met Guy aan het woord waren zo voorbij!!

Leerling van 1AMB

Recente artikels

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane