Actualiteit
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Demo-toernooi optie voetbal 1ste jaar

Op woensdag 29 november organiseerden de leerkrachten van de optie voetbal een demo-toernooi voor de leerlingen van het eerste jaar. Op enkele gekwetsten na deden praktisch alle leerlingen mee. Zij werden verdeeld in 4 ploegen. Onder massale belangstelling van de ouders speelden zij afwisselend op het A en B-terrein.

Ondanks de koude werd het een fijne sportieve namiddag die zeker voor herhaling vatbaar is. We danken de trainers en leerlingen voor deze prachtige organisatie.

Fotogalerij

demo1b
demo3b
demo4b
demo2b

  Recente artikels

  Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

  Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

  De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

  Contact

  Sint-Jan Berchmanscollege
  Collegelaan 1
  3600 Genk
  tel 089 57 40 00
  fax 089 57 40 01
  info@sjbgenk.be

  Website by Brainlane