Actualiteit
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Excursie Tongeren Latijn

Op maandag 23/04 trokken we met de bus op excursie naar Tongeren. De busrit verliep heel fijn. Na een goed halfuur waren we er al. Toen we aankwamen werden we in groepen verdeeld. Gelukkig waren wij samen! Het was leuk om Tongeren te verkennen en wat bij te leren over de Romeinse overblijfselen daar. Daarna was het de beurt aan onze favoriete activiteit : het Gallo-Romeins Museum! Het was leuk om daar veel bij te leren over het leven van de Romeinen. Vele dingen die we in de klas leerden, konden we nu ook in het echt zien. We konden er ook selfies maken. Daarna was het tijd om onze boterhammetjes op te eten. Omdat het zo mooi weer was, kon dit buiten gebeuren. Van onze lieve leerkrachten kregen we op de koop toe een ijsje. Lekker! Als afsluiter maakten we nog een leuke laatste selfie met iedereen. Het was een topdag!

Aaliyah en Katarina 1ALS2

Recente artikels

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane