Begeleiding
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Leerstoornissen

Onze school heeft een speciale individuele begeleiding voor leerlingen met leerstoornissen zoals: dyslexie, ADD/ADHD, autismespectrumstoornissen en NLD. Bij melding van een leerstoornis houden wij rekening met een charter dat voor de leerling een betere structuur biedt. Als we over een multi-disciplinair attest beschikken wordt er een individueel behandelingsplan uitgeschreven. Een goede samenwerking tussen begeleiders, leerkrachten, ouders en leerling is daarbij erg belangrijk. 

Meer info: Patrick Aerden

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane