Begeleiding
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Opvoedingswinkel

Sinds september 1999 beschikt de stad Genk als eerste gemeente in Vlaanderen over een opvoedingswinkel. Ouders met vragen in verband met de opvoeding van hun kinderen kunnen daar altijd terecht.

Opvoedingswinkel Campus O3

Jaarbeurslaan 19 Genk
tel. 089 36 79 40
info@opvoedingswinkel.be
www.opvoedingswinkel.be

JAC Limburg is te vinden in Hasselt, Lommel, St-Truiden en sinds april 2004 ook te Genk!
Sinds kort staat JAC Limburg (St-Truiden, Hasselt en Lommel) online! Ga eens kijken op www.jaclimburg.be! Het JAC richt zich naar jongeren tussen 12 en 25 die met al hun vragen en/of problemen bij ons terecht kunnen. Geen vraag is ons te gek! We werken gratis, anoniem en vrijblijvend. Afspraak maken is niet nodig.

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane