Leerlingen
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Inschrijven

assets/uploads/tijdslijn-genk-inschrijvingen-schooljaar-2018-2019-1.jpg.jpg

 

Informatie over vrije plaatsen, volzetverklaringen en dubbele contingentering:

- 1ste jaar secundair onderwijs en buitengewoon onderwijs: Scholen geven voor elke voorrangs- en inschrijvingsperiode het aantal vrije plaatsen door aan het LOP.

 - Vanaf het 2de jaar secundair onderwijs: Scholen geven volzetverklaringen door aan het LOP wanneer er geen plaats meer is in een bepaalde richting of jaar.

 - In het 1ste jaar secundair onderwijs passen de scholen een systeem van dubbele contingentering (= aantal plaatsen voor indicator- en niet-indicator leerlingen) toe.

Meer informatie hieromtrent kan je opvragen bij het LOP:

Contactpersoon: Lies Zaenen

Deskundige Ondersteuner

LOP Secundair Onderwijs Genk

Lies.zaenen@ond.vlaanderen.be

0499/59 43 65

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane