Onze school
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Oudervereniging

Ieder jaar krijgen de ouders van de leerlingen tijdens het eerste trimester een brief met inlichtingen over deze vereniging. Alle ouders mogen aansluiten.

Wij vergaderen een vijftal keer per schooljaar. Wij zoeken nog steeds nieuwe leden. Indien er nog ouders lid wensen te worden van de oudervereniging kunnen zij contact opnemen met de voorzitter.

Uit de groep van aangesloten ouders worden enkele vrijwilligers gevraagd een bestuur te vormen. Dit comité bepaalt de agendapunten voor de algemene vergaderingen. Om de doorstroming naar de school te vergemakkelijken is ook minstens één lid van de schooldirectie aanwezig op de samenkomsten van de oudervereniging.

Enkele doelstellingen :

Indien er nog ouders lid wensen te worden van de oudervereniging kunnen zij contact opnemen met de voorzitter Bart Aerts via e-mail

Naam Functie Klas
Bart Aerts Voorzitter 6LWI8
Preemen Daniëlle Bestuurslid 3SW
Musger Erwin Bestuurslid 1AMS6
Cops Vincent   Bestuurslid 1ALS
Virzi Lucia Bestuurslid 2GLB
Vansweefelt Miet Bestuurslid 2LS
Monaco Franco Bestuurslid 4ET
Deckers Els Bestuurslid 3L
Bomans Jan Bestuurslid 5LMT en 6LWI6
Vandebuerie Peter Bestuurslid 2MS5

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1