Studieaanbod
Sint-Jan Berchmanscollege - Collegelaan 1 - 3600 Genk - tel 089 57 40 00 - info@sjbgenk.be

Studieaanbod 2de graad

Vanaf de tweede graad komen er vier onderwijsvormen voor: ASO, TSO, BSO en KSO. Wij organiseren zowel ASO, TSO als BSO. Bij de keuze van een van deze onderwijsvormen, hou je rekening met je talenten, je mogelijkheden en interesses.

Verder volg je binnen een onderwijsvorm een bepaalde studierichting. Onze school biedt je in de tweede en derde graad een ruime keuze aan studierichtingen. De naamgeving van deze studierichtingen berust op de vakken die er karakteristiek voor zijn. Let wel, de volgorde van de twee componenten in de naam is uitsluitend bepaald door hun alfabetische volgorde. Beide zijn immers evenwaardig.

Over Sint-Jan Berchmanscollege Genk

Het Sint-Jan Berchmanscollege staat synoniem voor kwaliteitsvol onderwijs en biedt een goed onderbouwde studiebegeleiding voor iedereen en studiebegeleiding op maat voor hoogbegaafde leerlingen en leerlingen met studieproblemen of leerstoornissen.

De uitstekende slaagcijfers van onze oud-leerlingen in het hoger onderwijs en het feit dat velen van hen een verantwoordelijke functie opnemen in onze maatschappij zijn het beste bewijs dat het pedagogisch project dat we op onze school trachten te realiseren zijn vruchten afwerpt.

Contact

Sint-Jan Berchmanscollege
Collegelaan 1
3600 Genk
tel 089 57 40 00
fax 089 57 40 01
info@sjbgenk.be

Website by Brainlane